Geen categorie

De verbazingwekkende voordelen van aloë vera op je huid

Aloë Vera, het is een van de meest verbazingwekkende geschenken van de natuur. Deze wonderbaarlijke plant groeit in het wild in tropische klimaten over de hele wereld wordt gekweekt voor agrarische en medicinale toepassingen. Het gebruik van Aloë Vera gaat 6000 jaar terug tot het oude Egypte, ook wel bekend als de “plant van onsterfelijkheid”. Tegenwoordig staat aloë bekend om zijn verbazingwekkende voordelen voor de huid, sommige worden hieronder vermeld:

BEHANDELING VAN ZONNEBRAND Aloë Vera helpt zonnebrand te behandelen door zijn krachtige helende werking op het epidermisniveau van de huid – fungeert als een beschermende laag op de huid, die ook helpt om vocht diep aan te vullen. Door zijn voedingskwaliteiten en antioxiderende eigenschappen geneest de huid sneller! Het ingrediënt is ook verzachtend voor de huid – helpt bij het bestrijden van vervelende blaarvorming en jeuk.

NATUURLIJKE VOCHTINBRENGENDE CRÈME Deze prachtige plant hydrateert en vult de huid aan zonder ze een vettig gevoel te geven, waardoor het perfect is voor iedereen met een vetter huidtype gedurende de zomer.

HULPMIDDELEN BIJ DE BEHANDELING VAN ACNE & ONTSTEKING Aloë Vera bevat actieve hormonen die wondgenezende en ontstekingsremmende eigenschappen bieden – waardoor het op natuurlijke wijze vlekjes kan behandelen en de roodheid en ontsteking van de huid onmiddellijk kan verminderen en de huid sneller kan genezen.

BESTRIJDT VEROUDERING & FIJNE LIJNTJES Aloë bladeren bevatten een overvloed aan antioxidanten, waaronder – Beta Caroteen, Vitamine C en E die kunnen helpen de natuurlijke stevigheid van de huid te verbeteren en de huid gehydrateerd te houden. Het gebruik van Aloë Vera helpt het uiterlijk van fijne lijntjes (als gevolg van veroudering of striae) te verminderen – terwijl het ook vecht tegen het verlies van elasticiteit in de huid. Resultaten? Gelukkige, heldere en jeugdige huid. Bekijk enkele van onze producten die veel aloë vera in hun formule gebruiken.

Eye gel: anti-inflammatoire, verkoelend, revitaliserend
Gel mask: hydraterend,voedend en beschermend
Toning Mist: hydraterende, revitaliserend, kalmerend, zuiverend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *