Geen categorie

Organicspa onthult: Antioxidant Face Oil

Wanneer we ouder worden, is het natuurlijke gevolg dat de collageenproductie van onze huid vertraagt, de hoeveelheid elastine afneemt en onze huid droger wordt. Om de effecten van stressfactoren uit de omgeving en van de tijd af te remmen, moet we zorg dragen voor onze huid met verzorgingsproducten en voeding die beide rijk zijn aan antioxidanten. Om tegemoet te komen aan de specifieke noden van de rijpere huid ontwikkelde Organicspa haar Antioxidant Face Oil.

Wat zijn antioxidanten en hoe werken ze?

Enkele bekende voorbeelden van antioxidanten zijn vitamine C en E en spoorelementen zoals zink en seleen. Ze beschermen je huid en lichaam tegen zogenaamde vrije radicalen. Deze vrije radicalen komen van nature voor in ons lichaam, maar wanneer het er te lang te veel zijn, kunnen ze celschade veroorzaken. Een fenomeen dat men ook wel oxidatieve stress noemt en dat de afbraak van collageen en huidveroudering tot gevolg heeft. Antioxidanten dijken het aantal aanwezige vrije radicalen in ons lichaam dan weer in, wat een positief effect heeft op de huid.

Antioxidant Face Oil van Organicspa

De Antioxidant Face Oil is een weelderige olie die diep in de huid binnendringt met haar complexe mengeling van voedingstoffen uit gezonde oliën. Wanneer je ze toevoegt aan je huidverzorgingsroutine zal je zien dat ze doffe huid weer doet stralen, doordat ze helpt bij het herstel van de huid. De voedende bestanddelen van de olie dringen diep door in de huid en voorkomen daar ontstekingsverschijnselen als gevolg van een droge huid of andere externe factoren zoals huidschade door de zon.

De Antioxidant Face Oil maakt deel uit van de Organicsceuticals lijn van Organcispa. Binnen deze productlijn maken ze gebruik van zeer actieve en op resultaat gerichte ingrediënten die de grenzen van natuurlijke en gecertificeerde organische cosmetica verleggen zonder dat er hiervoor schadelijke of giftige stoffen moeten worden toegevoegd.

De kracht zit in de samenstelling

De mix van gecertificeerde organische olie van duindoornfruit (Seabuckthorn Fruit Oil), Bakuchiol, Coenzyme Q10, Cacay olie (Kahai Oil), Antileukine 6 en nog heel wat andere actieve ingrediënten voedt en verheldert de huid en helpt tekenen van veroudering tegen te gaan.

Olie van duindoornfruitpulp

Duindoornfruit is een krachtige bes. Ze ondersteunt de gezondheid van je huid dankzij een hoge concentratie aan vitamine C, A en E en omega 3, 6, 7 en 9 vetzuren. Dit krachtige ingrediënt werkt ontstekingsremmend en ondersteunt de gevoelige huid.

Bakuchiol

Bakuchiol is een natuurlijk, niet-irriterend alternatief voor Retinol. Het helpt bij de productie van collageen en elastine en vermindert veroudering door schade van de zon, hyperpigmentatie en fijne lijntjes.

Coenzyme Q10

Vermindert schade aan de huid doordat het de energieproductie binnen de huidcellen verhoogt en het ondersteunt de beschermende werking van antioxidanten.

Cacay Olie

Deze luxueuze natuurlijk voedende olie werd duurzaam gewonnen van de Cacayboom uit de Amazone. Onderzoek toonde aan de de olie dankzij de hoge concentratie aan vitamine A, E en F rimpels doet afnemen en de vochtbalans, stevigheid, elasticiteit en het herstel van de huid verbetert.

Antileukine 6

Laminaria Ochroleuca is een grote bruine alg die ook bekend staat als het gouden zeewier. De voorkomt chronische celschade en heeft eveneens een sterke anti-age werking. Onderzoek toont aan dat het de effecten van schade door de zon en UVB stress afremt en de vochtbalans van de huid verbetert. Zo helpt het vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Hoe kan je de Antioxidant Face Oil het best gebruiken?

De Antioxidant Face Oil van Organicspa is geschikt om ’s morgens en ’s avonds te gebruiken. Bij de meeste huidtypes, dus niet enkel bij droge huid, zorgt de olie voor een verbeterde huidtextuur en teint.

De olie is eveneens geschikt voor gebruik bij huidproblemen: gedehydrateerde en gevoelige huid, rijpere huid en in geval van hyperpigmentatie en rosacea.

Een goede verzorgingsroutine begint altijd met het reinigen van de huid. De olie kan gebruikt worden na om het even welke reiniger, maar voor het beste resultaat wordt de Organicspa Cleansing Balm aangeraden. Hierdoor verbetert de gezondheid, textuur en het uitzicht van de huid. Sluit je verzorgingsroutine altijd af met je favoriete natuurlijke moisturizer.

Protocol voor de gedehydrateerde huid:

  • Breng eerst het Organicspa Biohydra + Serum aan
  • Vervolg met een laag Antioxidant Face Oil
  • Eindig met een natuurlijke vochtinbrengende crème

Protocol voor een luxueuze dewy look:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.