Ilse van Krieken

Schoonheids specialiste

OVER ILSE.

Echtgenote van Willy, moeder van 2 geweldige dochters, Bonnie van 2 fantastische kleinzonen, vrouwke van de 2 liefste hondjes ter wereld.

En als laatste genoemd, maar een heel belangrijk aspect van mij, gepassioneerd schoonheidsspecialiste.

Als ik over mijn werk praat, fonkelen mijn ogen, weerklinkt het enthousiasme in mijn stem, is me al meermaals verteld. Mijn job is mijn grote passie.

In mijn salon Beauty Shack, zo genoemd omdat het in een gezellig houten chaletje is, met het zicht op de tuin, ontvang ik je graag voor deugddoende gelaatsverzorgingen en ontspannende massages (helemaal mijn dada), maar uiteraard ook voor voetverzorging, manicure en ontharingen.

Hier kan ik mijn eigen stempel drukken op mijn werk, mijn klanten ontvangen met de grootste zorg en aandacht en behandelen in alle rust, met de producten die ik heel doordacht heeft gekozen.

Alles in mijn salon, heb ik uitgeprobeerd, grondig onderzocht op puurheid en diervriendelijkheid en goed bevonden, en dus is ieder product volledig natuurlijk en gegarandeerd dierproefvrij. De meeste producten zijn zelfs vegan en biologisch.

Klantvriendelijkheid en vakkundigheid tegenover een eerlijke prijs zijn bij mij een begrip.
Ik kies voor een persoonlijke aanpak en ga back to basics, dus geen gebruik van allerlei toestellen, maar alles met mijn eigen handen.

Wat ik je wil bieden?
Een weldadige me-time , even weg van alles, een heerlijk verwenmoment, je zo optimaal mogelijk te laten ontspannen. Zo gauw je bij mij binnen stapt, ben je mijn prioriteit.

Ik evolueer graag in mijn behandelingen, en ben daarom een eeuwige student, volg workshops en cursussen om regelmatig nieuwigheden te kunnen aanbieden en mijn klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn..